Surówka obiadowa z białej kapusty

15.10.2022
Czas przygotowania: 10 minut
Stopień trudności: bardzo łatwe

Zesmakuj ze mną obiadowej surówki z białej kapusty.

Przepis znajdziesz poniżej

Składniki:
  • 1/2 małej główki białej kapusty
  • 1 papryka czerwona
  • 7 małych ogórków kiszonych
  • 1 pęczek koperku
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • sól i pieprz do smaku
Przygotowanie:

Kapustę, paprykę i ogórki kiszone poszatkuj za pomocą robota do sałatek i deserów Kohersen. Koperek drobno posiekaj nożem. Wszystkie składniki przełóż do miski. Do warzyw wlej oliwę. Całość wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.

I gotowe! 

Smacznego!
< Powrót
Zobacz również:
Aromatyczna zupa z kiełbasą

Składniki: (na 4 porcje): 300 g kiełbasy (najlepiej podwędzanej) 2–3 ziemniaki (średnie) 1 szklanka makaronu (np. rurki, kolanka)…

Ogórki w zalewie curry na zimę

Składniki: 2,5 kg ogórków gruntowych 3 średnie cebule 1 litr wody 1 szklanka octu 10% 1 szklanka cukru…

Chlebek bananowy

Zesmakuj ze mną bardzo prostego ciasta. To ciasto zero waste, które możesz przygotować za pomocą widelca. Nie masz…