Naleśniki- Kulinarne Dzieło Sztuki o Uniwersalnym Charakterze WARSZTATY ZE SMAKIEM odc. 3 i 4
3.01.2024

Dzień dobry, cześć! Naleśniki to trzeci i zwarty przepis z serii WARSZTATY ZE SMAKIEM. Naleśniki, będące nieodłącznym elementem…

Domowe kopytka- WARSZTATY ZE SMAKIEM odc. 2
1.01.2024

Dzień dobry, cześć! Kopytka to drugi przepis z serii WARSZTATY ZE SMAKIEM. Bez wątpienia, kopytka to jedno z…

Domowe kluski śląskie- WARSZTATY ZE SMAKIEM odc. 1
1.01.2024

Dzień dobry, cześć! Kluski Śląskie to pierwszy przepis z serii WARSZTATY ZE SMAKIEM. Dzisiaj zabieram was w kulinarną…

Nutri blender Kohersen- recenzja
28.02.2023

Po dwóch miesiącach przychodzę do Was z recenzją Nutri Blendera od Fimy Kohersen. W mojej kuchni większość sprzętu…

OPIEKACZ BREVILLE DURACERAMIC- RECENZJA 
28.02.2023

Rozpływający się ser, chypiące dodatki i rumiane pieczywo. Tak brzmi idealne śniadanie przygotowane w opiekaczu BREVILLE. Po dwóch…

Garnki i patelnie Black Cube od firmy KOHERSEN- recenzja
27.02.2023

Garnki od firmy Kohersen testuję już ponad rok. Od ponad roku również współpracuję z Firmą Kohersen. ZesmakiemnaTy poleca…

Zdrowe przekąski pomogą ci zrzucić zbędne kilogramy- wystąpienie Pytanie na Śniadanie
8.01.2023

Styczeń to miesiąc zmian i postanowień. Bardzo często styczeń jest miesiącem, w którym chcesz zmienić styl życia-na ten…