Chrupiące bananowe gofry 

4.07.2023
Czas przygotowania: 60 minut
Stopień trudności: średnie
Ciasto na gofry:
  • 2 duże, dojrzałe banany
  • 400 g mąki pszennej
  • 80 g oleju lub roztopionego masła
  • 2 duże jajka
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  •  szczypta cynamonu
  • 1,5 szklanki mleka
Dodatkowo:
  •  Syrop z agawy 
  •  Banany
  •  Mięta 
Przygotowanie:

Dokładne przygotowanie poniżej w filmiku na moim kanale na YouTube.

Zapraszam do oglądania.

I gotowe

Smacznego!

< Powrót
Zobacz również:
Przepis na klasyczną lasagne z mięsem i sosem beszamelowym

Składniki: Składniki: Na sos mięsny (ragù): 500 g mięsa mielonego (wołowe lub mieszane wołowo-wieprzowe) 1 duża cebula 2…

Nietypowe kotlety z indyka. Kotlety z piekarnika.

Cześć SMAKOSZE! Witajcie w 17 lekcji z serii WARSZTATY ZE SMAKIEM ! Witajcie, odkrywcy kulinarnych zakątków! Dzisiaj otwieram…

Ekspresowy obiad w 15 minut.

Cześć SMAKOSZE! Witajcie w 41 lekcji z serii WARSZTATY ZE SMAKIEM ! Witajcie, miłośnicy szybkiej kuchni! Dziś przenosimy…