Szybki pomysł na vege obiad- pieczone warzywa

9.06.2022
Czas przygotowania: 0 minut
Stopień trudności: bardzo łatwe

Letni, lekki vege obiad. Świetny na gorące dni. Słodycz pomidorków koktajlowych i specyficzny smak szparagów świetnie się wzajemnie uzupełniają. Wypróbuj ten prosty przepis i ciesz się pysznym smakiem.

Składniki:
  • 500 g szparagów
  • 1 bakłażan
  • 500 g pomidorków koktajlowych na gałązce
  • 2 papryki
  • ulubione zioła
  • sól
  • oliwa
Przygotowanie:

Warzywa pokrój  na mniejsze części. Posyp ulubionymi ziołami, solą, polej oliwą. Piecz w 190 stopniach przez 30 minut.

Smacznego!

< Powrót
Zobacz również:
Naleśniki z kurczakiem, pieczarkami i cebulą

Naleśniki na słono Zesmakujcie ich razem ze mną-koszt takich naleśników (cena obliczona na podstawie gramatury) wynosi 3,85 zł.…

Kakaowe mini omlety podane z owocami, skyrem i ciasteczkami oreo

Zesmakuj ze mną pysznych mini omletów. Kakaowe lekkie omlety z dodatkiem sezonowych owoców, skyru, a także kruszonych ciasteczek…

Deserki malinowe z budyniowo-pistacjowym kremem

Składniki: Biszkopty:2 jajka60 g cukru60 g mąki pszennej1 łyżka mąki ziemniaczanej1/2 łyżeczki proszku do pieczenia Krem budyniowy:1 opakowanie…