Tosty w jajku
Tosty te smakują tak samo jak smak dzieciństwa czyli chleb w jajku. Czy może być coś lepszego ? Przekonaj się i skorzystaj z przepisu na szybką i zdrową kolację.

Składniki:
- 4 kromki chleba tostowego
- 3 małe jajka
- 50 g salami/kindziuka/ulubionej wedliny
- tarta mozarella
- 1 pomidor
- ulubione zioła
- 50 ml mleka
Przygotowanie:
Nagrzej opiekacz do kanapek. Miseczce roztrzep jajka, dodaj mleko i ulubione zioła. Całość wymieszaj. Na rozgrzany opiekacz wlej 1/2 część roztrzepanych jajek. Na jajka połóż chleb. Na chleb dodaj swoje ulubione dodatki np: kindziuk, ser salami oraz pomidor. Całość przykryj chlebem. Polej drugą częścią masy jajecznej. Zapiecz.
I gotowe
Smacznego!