Bezy z kremem malinowym i owocami
Tosty te smakują tak samo jak smak dzieciństwa czyli chleb w jajku. Czy może być coś lepszego ? Przekonaj się i skorzystaj z przepisu na szybką i zdrową kolację.

Składniki:
- 150 g cukru
- 3 białka
Składniki na krem:
- 200 g mascarpone
- 200 g śmietanki 36%
- 2 łyżki cukru pudru
- 200 g malin
Przygotowanie:
Białka ubij z cukrem. Ubitą pianę przełóż do rękawa cukierniczego, wyciśnij bezy i piecz je 2,5 h w 90 stopniach grzanie góra-dół z termo obiegiem.
Bezy ostudź, nie wyciągaj ich z papieru do momentu ostudzenia.
Macarpone ubij ze śmietanką i cukrem pudrem. Na koniec dodaj maliny. Całość wymieszaj. Masę przełóż do rękawa cukierniczego. Dekoruj kremem bezy. Na wierzch połóż ulubione owoce.
I gotowe
Smacznego!