Bananowo-kakaowe brownie z musem rabarbarowym i orzeszkami Pini
Czasem coś co brzmi dość skomplikowanie okazuje się banalne w przygotowaniu. Tak też jest również z tym przepisem. Zdrowe nie oznacza nudne. Zdrowe nie oznacza trudne. Zdrowe oznacza pyszne, a przede wszystkim pełne witamin i wartości odżywczych.

Składniki:
- 4 banany
- 2 puszki czerwonej fasoli
- 4 łyżki miodu
- 2 jajka
- 1/2 kg rabarbaru
- orzeszki Pini do dekoracji
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
Przygotowanie:
Rabarbar pokrój na mniejsze części. Przełóż do rondelka. Duś przez 5/7 minut. Do miski dodaj opłukaną fasolę, banany, miód, proszek do pieczenia i jajka. Całość blenduj. Na koniec dodaj mus rabarbarowy. Dokładnie wymieszaj. Ciasto przełóż do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Posyp orzeszkami Pini. Piecz 30/ 35 minut w 180 stopniach.
I gotowe
Smacznego!