Chrupiące bananowe gofry 

4.07.2023
Czas przygotowania: 60 minut
Stopień trudności: średnie
Ciasto na gofry:
  • 2 duże, dojrzałe banany
  • 400 g mąki pszennej
  • 80 g oleju lub roztopionego masła
  • 2 duże jajka
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  •  szczypta cynamonu
  • 1,5 szklanki mleka
Dodatkowo:
  •  Syrop z agawy 
  •  Banany
  •  Mięta 
Przygotowanie:

Dokładne przygotowanie poniżej w filmiku na moim kanale na YouTube.

Zapraszam do oglądania.

I gotowe

Smacznego!

< Powrót
Zobacz również:
Knedle ze śliwkami

Zesmakuj ze mną knedli ze śliwkami. Knedle to smak jesieni. Ja knedle podaję ze słodką śmietanką lub jogurtem…

Tarta z kremem pistacjowym, malinami i miętą

Ciasto kruche:• 250 g mąki pszennej• 100 g zimnego masła (pokrojonego w kostkę)• 50 g cukru pudru• 1…

Sekrety klusek śląskich- sprawdzony przepis na puszyste kluski

Kluski śląskie to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni śląskiej, które na stałe zagościło na stołach w całej…