Mini serniczki o smaku kukułki

Składniki:
- 500 g sera twarogowego z wiaderka (ja używam tego z specjały regionu)
- 250 g jogurtu greckiego
- 1 jajko
- 1/2 szklanki erytrytolu
- 1 budyń bez cukru
- 2 łyżeczki kakao
Dodatki:
- 1 łyżeczka kajmaku o smaku kukułki
- 1 łyżeczka siekanych migdałów
- 1 łyżeczka słonych pistacji
Przygotowanie:
Do miski dodaj twaróg, jogurt grecki, jajko, erytrytol, a także budyń bez cukru. Całość dokładnie wymieszaj za pomocą widelca. Masę podziel na dwie części. Do jednej dodaj kakao i wymieszaj. Przygotuj foremki do mini pączków lub babeczek. Wypełnij je masą serową. Wykładaj białą masę na przemian z kakaową. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Piecz mini serniczki przez 15 minut. Poczekaj aż serniczki ostygną. Następnie wyłóż na serniczki kajmak i posyp je orzechami i pistacjami.
I gotowe
Smacznego!